Duinweg 1a | 8356 VW | Blokzijl

Zwembad Blokzijl Weer
Verwarmd Openlucht zwembad
Aquasporten

We zijn Gesloten

We zijn weer geopend op
maandag 08 mei 2023
vanaf 10:00 uur

Wil je graag op een leuke manier bewegen en daar snel resultaat van zien?

Dan is Aquajoggen iets voor jou!

Wat is het?  Aquajoggen is letterlijk ‘waterlopen’. Onder begeleiding van onze ervaren instructrices doe je diverse oefeningen in het water die verschillende spiergroepen trainen en versterken. Zo besteden we aandacht aan buik, benen, billen, rug, schouders en armen.

Tijdens Aquajoggen activeer je je spieren op een unieke manier: Je draagt een Wet-Belt, die ervoor zorgt dat je beter kunt blijven
drijven. De Wet-Belt houdt je in een verticale positie; zo kun je de oefeningen op de juiste manier uitoefenen, terwijl het hoofd boven water blijft.

Waarom doen

Met 30 minuten Aquajoggen verbrand je net zoveel als met 90 minuten hardlopen. En omdat je in het water sport en als het ware zweeft, zijn de risico’s op overbelasting van je spieren, gewrichten en pezen minimaal. Een ander voordeel is dat de hart-, long- en vaatfuncties sterker worden verbeterd met bewegen in het water dan met sporten ‘op het droge’.

 

Tijden

Elke woensdagavond vanaf 20:00 uur tot en met 20:30 uur.

Tarieven

Opgeven

Je kunt je opgeven voor het Aquajoggen via het onderstaande formulier. Ook kun je rechtstreeks contact opnemen met Emmie Grendelman. Bel 06 – 5117 4254 of stuur een mail naar info@zwembadblokzijl.nl

Opgave formulier voor het Aquajoggen 2021

Uw gegevens

 Dit formulier vraagt u om uw gegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

aanvangstijden